Even voorstellen

Hallo, ik ben Karin van Breemen. Ik ben gediplomeerd kattentrimster (HKI) en Dierenpensionhouder (HKI-Certificeerbare eenheid honden en katten)
In 2019 ben ik gestart met mijn mobiele kattentrimsalon Kater & Ko. Dierenwelzijn is voor mij heel belangrijk. Het is een daarom een logische keuze om kat- en vachtvriendelijk te trimmen. Met mijn mobiele trimbus kom ik in de provincie Utrecht.

Mobiele kattentrimsalon

De mobiele trimsalon van Kater & Ko komt gewoon aan de deur. Jouw kat wordt in de bus getrimd. Dus geen reistijd naar de trimsalon, geen rommel in huis en vooral geen onnodige stress voor de kat. Het welzijn van jouw kat staat altijd voorop

Kattenhotel

Naast de mobiele trimsalon opent in de loop van 2021 het Kattenhotel Kater& Ko met 8 individuele kattenkamers. De verbouwing gaat eind maart van start. Wil je meer weten? Blijf op de hoogte via mijn blog, op facebook en de website.

Kattentrimkeurmerk

Ik ben trots op het kattentrimkeurmerk. Als kattentrimster onderschrijf ik de gedachte achter dit keurmerk van harte. Ook ik trim in alle rust, zonder dwang en vachtbesparend.

Werkgebied Utrecht

Ik trim uitsluitend in de provincie Utrecht.

Meer info of een afspraak maken?

Neem een kijkje op mijn website of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.
Bezoek mijn website, Instagram en Facebook!
Mail naar: karin@katerko.com, Tel: 06-2424 4393