Even voorstellen

Mijn naam is Bianca Verschuur en ik ben sinds 2016 eigenaresse van Trimsalon Izzy´s Care te Spijkenisse.
Na 15 jaar werkzaam geweest te zijn in de zorg heb ik het roer omgegooid en ben de opleiding hondentrimmen gaan volgen bij Trimschool Nederland.
Ik heb tijdens mijn stage kennis mogen maken met het kattentrimmen. Hier haalde ik zoveel voldoening en plezier uit dat ik mij ben gaan specialiseren in het kattentrimmen.

Sinds 2017 werk ik full-time in een salon aan huis. Ik werk altijd 1 op 1 en er zullen nooit andere dieren tijdens de behandeling aanwezig zijn.
Ik werk met flexibele tijden maar uitsluitend op afspraak. Ook is het mogelijk om in de avond een afspraak te maken.

Ik werk op een katvriendelijke en vachtbesparende methode. Ook maak ik geen gebruik van dwangmiddelen tijdens de behandeling en probeer het voor de kat zo prettig mogelijk te maken, met zo min mogelijk stress.

Opleiding

Ik ben begonnen met de cursus kattentrimmen bij Trimschool Nederland. Daarna ben ik me gaan specialiseren in het vacht en katvriendelijk trimmen met de cursus “Katvriendelijk Niet Invasief Trimmen” van het KGA.
Ook volg ik diverse workshops en cursussen om zo mijn kennis te vergroten. Zie hier mijn opleidingen.

Werkgebied

Ik werk aan een salon in huis, te Spijkenisse regio Zuid-holland.
Trimsalon Izzy´s Care
wijngaard 10
3206PR
Spijkenisse

Ik werk altijd 1 op 1 en probeer op een rustige manier de kat te helpen met de vachtproblemen. Dit gebeurt op een vachtbesparende manier.

Afspraak maken?

Ik ben te bereiken via telefoon/ app op 0621482437
Ook kunt u een mail sturen naar info@izzyscare.nl
Bezoek mijn website: Izzyscare.nl