Trimsalon Furry Tails

Mijn naam is Rita Dobrosch, gediplomeerd katten-, konijnen- en hondentrimmer. Ik ben de eigenaar van Trimsalon Furry Tails.

Furry Tails

Huisdierservice Furry Tails is een kleinschalige trimsalon voor katten, konijnen en honden met een locatie in Roosendaal en Breda.
Bij ons bestaat een trimbehandeling van de kat voornamelijk uit het uit- en doorkammen van de vacht en het verwijderen van klitten en/of vilt. Uw kat wordt hier kat-, huid- en vachtvriendelijk behandelt. D.w.z: kleinschalig en ontspannen(voor zover mogelijk).

Trimsalon Furry Tails

Werkwijze

De huid en de vacht wordt zo min mogelijk belast, zodat het natuurlijk verloop van de haargroeicyclus zoveel mogelijk intact blijft. Klitten worden verwijdert door kammen of borstelen en als dat niet lukt scheren we ze voorzichtig weg.

Vilt zal altijd worden geschoren! Daar waar de vacht in orde is, laten we de vacht zitten. Wat kan betekenen dat de kat er een poosje minder mooi uitziet. Er wordt niet onnodig geplukt, ontwolt en/of geschoren.

Geen honden tijdens het kattentrimmen!

NB. Er zullen geen honden aanwezig zijn, wij wassen geen katten, geen narcose, geen waskooi, geen ontwolgereedschap enz. Uw kat wordt ook niet vastgezet of vastgehouden (wel tegengehouden als hij van tafel wil).

We werken altijd 1 op 1. U mag bij de trimbehandeling aanwezig zijn. We werken uitsluitend op afspraak!

Trimsalon Furry Tails

Meer informatie

Kijk voor meer info op de website: Dierenhuisdierservice.nl
Een afspraak maken kan via WhatsApp of telefonisch 06-24907503, via Facebook messenger en via e-mail: trimsalonfurrytails@gmail.com

Volg ons op Trimsalon Furry Tails:
Facebook
Instagram (@trimsalonfurrytailsbreda)
Instagram-foto’s en -video‚Äôs en Trimsalon FurryTailsRoosendaal (@trimsalonfurrytailsroosendaal)

Trimsalon Furry Tails is in bezit van het KattentrimKeurmerk