Trimsalon Care for Coat

Mijn naam is Ingrid van Mansum en sinds 2017 ben ik in het bezit van het diploma Kattentrimmen, behaald bij het HKI in Bunnik. Ik werk huid-, vacht- en diervriendelijk en kom voor de vachtbehandeling van uw kat graag bij u thuis. Samen kunnen we dan ook naar de mogelijke oorzaak van de vachtproblemen kijken en naar een oplossing zoeken om dit in de toekomst te voorkomen. Een enkele keer lukt het niet om uw kat thuis te helpen en dan verwijs ik u door naar een van mijn collega’s waar u op locatie naar toe kunt. Wanneer ook dit geen optie is, dan kan ik ook bij uw dierenarts komen om samen met hun de behandeling onder sedatie te doen.

Wie ben ik?

Naast mijn werk als kattentrimster ben ik ook al 28 jaar werkzaam als paraveterinair en sinds oktober 2023 bij dierenkliniek Kwint. In 2016 heb ik mijn diploma als Hondentrimster gehaald bij Aeres trainingscentrum in Barneveld. Sindsdien heeb ik mijn eigen trimsalon.

Werkgebied

Mijn werkgebied is voornamelijk in een straal van 25km rondom Cuijk, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.
Bereikbaar via: 06-26626568
Website: TrimsalonCareForCoat.nl