The Happy Cat

Kattentrimsalon en kattentrimster aan huis The Happy Cat, Vacht en Gedrag

Mijn naam is Marie Rademaker en mijn bedrijfsnaam is The Happy Cat, Vacht en Gedrag.
Inmiddels ben ik 20 jaar bezig met het verzorgen van katten bij Dierenopvang Amsterdam. Sinds 1 september 2018 ben ik full-time trimster en heb ik mijn eigen kattentrimsalon gevestigd aan de Ookmeerweg 271 in Amsterdam Nieuw West.

Daarnaast trim ik ook bij Dierenkliniek Watergraafsmeer in Amsterdam Oost op dinsdag, vrijdag en zondag. Ik geniet van mijn werk en ben daarom 7 dagen in de week geopend, maar werk uitsluitend op afspraak. Mijn werkmethode is vacht- en katvriendelijk. Dit houdt in dat ik vachtbesparend werk en katten niet met dwangmiddelen behandel.

Wanneer katten pijnklachten hebben, nare ervaringen hebben opgedaan met trimmen of extreem angstig zijn, is het bij mij mogelijk om van maandag tot en met vrijdag een kat onder een roesje te laten trimmen.
Happy Cat

Opleidingen

Ik heb diverse opleiding op het gebied van dierverzorging en gedrag gevolgd waaronder:
HKI Vakopleiding kattentrimmen, Diverse modules kattengedragstherapie KGA, Kattengedragstherapeut Tinley, Honden en Kattenbesluit, Vakopleiding Konijnen trimmen ( Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen) en Kynologisch Instructeur ( Aeres), Probleemgedrag hond ( Aeres).

Werkgebied

Mijn trimsalon is gevestigd in Amsterdam. Ik trim bij uitzondering aan huis, maar alleen als er echt geen mogelijkheid bestaat om de kat naar een trimlocatie te brengen.

Locaties
Dierenkliniek Watergraafsmeer aan de Middenweg 233 te Amsterdam
Dierenopvang Amsterdam, Ookmeerweg 271 te Amsterdam

Afspraak maken?

Je kunt mij bellen of Whatsappen op telefoonnummer 06-47450692, spreek altijd je telefoonnummer in wanneer je een bericht achter laat. Mailen kan uiteraard ook naar info@thehappycat.nl.
Voor meer informatie over The Happy Cat, Vacht en Gedrag, de tarieven van de trimsalon en een behandeling aan huis, klik hier.

Overige werkzaamheden

Naast mijn werkzaamheden als kattentrimster, ben ik ook praktijkbegeleidster voor de katten trimopleiding bij het HKI en bij Cats Only.
Ook werk ik als kattengedragsconsulent. Vertoont je kat probleemgedrag of heb je een vraag over kattengedrag, neem contact met me op.
Ik ben ook gediplomeerd konijnentrimster en sinds 1 april 2020 trim ik konijnen onder de naam The Fluffy Bunny. Voor meer informatie zie www.thefluffybunny.nl of WhatsApp naar 06-83101130 of mail naar info@thefluffybunny.nl .

Volg mij op Facebook en Instagram!