Stars Kattenzorg

Even voorstellen

Mijn naam is Marjan Happel. Ik ben eigenaar van STARS kattenzorg en HKI-gediplomeerd kattentrimmer en gediplomeerd bedrijfsleider dierverzorging (honden en katten). Sinds 2018 werk ik als ambulant kattentrimmer. Eerst trimde ik bij klanten thuis. Vanaf de zomer van 2019 heb ik een mobiele trimsalon waarmee ik naar mijn klanten toe rijdt. Ik werk kat-vacht- en huidvriendelijk.

In het kort komt het er op neer dat alleen de noodzakelijk verzorging aan de vacht wordt gedaan op een voor de kat zo stress-arme manier. De mobiele trimsalon heeft als voordeel dat u niet hoeft te reizen met uw kat en geen rommel in huis heeft. Katten zijn vaak makkelijker in een vreemde omgeving te verzorgen dan in hun eigen omgeving. Daardoor is een trimbehandeling ook vaak eerder klaar. Allemaal voordelen dus voor u en uw kat(ten)!
Stars Kattenzorg

Katten trimmen

De meeste katten zijn prima in staat om hun vacht zelf goed te verzorgen. Er zijn echter omstandigheden waarin de vachtverzorging door de kat zelf niet optimaal is. Dit kan gebeuren bij katten die op oudere leeftijd artrose krijgen, katten met overgewicht, zieke katten of katten met tandproblemen. Dan kunnen klitten of vilt ontstaan waarbij de kat hulp nodig heeft want dat kan erg pijnlijk zijn.

Mijn eigen katten zijn Sky (Ragdoll) en Mylo (Brits Langhaar). Beide zijn half-langharige katten. Ook (half-) langharige katten kunnen wel wat hulp bij hun vachtverzorging gebruiken, zeker als ze ook buiten komen. Maar niet alle katten vinden het fijn om gekamd of geborsteld te worden. Als je kat hulp nodig heeft met de vachtverzorging die je zelf niet kunt geven, dan kunt je terecht bij STARS. Van nageltjes knippen, uitkammen, klitten verwijderen tot het scheren van een vervilte vacht. STARS biedt uitkomst!

Stars Kattenzorg

Werkgebied

Ik kom met de mobiele trimsalon in heel Zuid-Holland en het westen van Utrecht aan huis. Als eigenaar mag je bij de trimbehandeling aanwezig zijn als je dat wilt.
Stars Kattenzorg

Afspraak maken?

Je kunt een afspraak door een whatsapp bericht te sturen naar 06-22544649 of per e-mail: info@starskattenzorg.nl. Heb je vragen dan kun je natuurlijk ook bellen. Het kan zijn dat ik niet opneem als ik aan het trimmen ben. Dan bel ik je later terug.

Stars Kattenzorg

Meer informatie

Voor meer informatie over STARS kattenzorg, zoals tarieven, werkwijze en andere activiteiten kun je terecht op de website van STARS.
Je kan STARS ook volgen op Facebook en Instagram