Praktijk voor kattenwelzijn

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Noortje, groot dierenliefhebster en met name van katten.
Na het behalen van mijn kattentrimdiploma kon ik beginnen met het waarmaken van mijn droom: het opzetten van mijn eigen bedrijf ‘Praktijk voor KattenWelzijn’.

Naast het trimmen ben ik bezig met een 2-jarige opleiding tot kattengedragstherapeute en een opleiding tot voedingsdeskundige voor katten, dit alles doe ik met veel passie en plezier.
Ik kan dan ook niet wachten totdat ik Praktijk voor KattenWelzijn uit kan breiden met deze twee mooie diensten.

Werkwijze

Ik werk op een kat- en vachtvriendelijke manier. Om de natuurlijke vachtcyclus niet te verstoren, hanteer ik een vachtbesparende benadering tijdens de trimbeurten. Hierbij wordt er niet geplukt, ontwold of gewerkt met scherpe materialen. Kleine klitten worden zo veel mogelijk uitgekamd, terwijl vilten zorgvuldig worden weggeschoren. Soms leidt dit tot unieke kapsels.

De behouden vacht behoudt zijn beschermende functie tegen invloeden van buitenaf, zoals verwondingen door scherpe takjes, isolatie bij warmte en kou, en bescherming tegen UV-straling. Daarnaast draagt de vacht bij aan een gezonde huidflora. Ik vermijd onnodig wassen en het creëren van grappige modelletjes bij katten. Het welzijn van de kat staat altijd voorop, en ik streef ernaar om zo stressvrij mogelijk te werken, met respect voor de kat.

Meer weten?

Neem dan een kijkje op mijn website praktijkvoorkattenwelzijn.nl

Werkgebied

Bij Praktijk voor KattenWelzijn heb je de optie om samen met je kat naar mijn speciale ‘cat’s only’ trimsalon in Vught te komen, of ik kom naar jullie. De keuze is aan jullie, zodat het voor beiden zo comfortabel mogelijk is.
Op locatie bij de dierenarts trimmen behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn werkgebied is Vught en de omliggende gebieden Den Bosch, Boxtel, Sint-Michielsgestel, Haaren, Helvoirt, Cromvoirt en alles daartussenin.
Twijfel je of je in mijn werkgebied zit? Neem dan even contact op, dan bespreken we het!
Je kunt mij bellen of appen op 06-42166614 of mail naar info@praktijkvoorkattenwelzijn.nl

Afspraak maken?

Praktijk voor KattenWelzijn
Molenstraat 14
5262ED Vught
06-42166614
info@praktijkvoorkattenwelzijn.nl
www.praktijkvoorkattenwelzijn.nl
Praktijk voor KattenWelzijn is aangesloten bij het Kattentrimkeurmerk.