PerfecteKat.nl

Kattentrimster op diverse locaties.

Mijn naam is Desiree en ik ben sinds 2015 kattentrimster en mijn bedrijf heet PerfecteKat.nl. Vanaf 2018 is dit zelfs mijn fulltime beroep. Ik werk volgens de vachtvriendelijke trimmethode. Wat betekent dat ik zoveel mogelijk goede vacht probeer te sparen en eventueel vervilte delen of klittende vacht voorzichtig probeer uit te kammen of scheer.

PerfecteKat.nl

Ik ben oprichter van Kattentrimsters.nl en het Kattentrimkeurmerk.nl omdat ik geloof in samenwerken en mensen bewust te maken van deze kat en vachtvriendelijke trimmethode. Daarnaast wil ik mensen uit heel Nederland en Belgiƫ graag doorsturen naar vachtvriendelijk collega.

Trimsalon

Sinds november 2021 heb ik mijn grote droom waar gemaakt en een prachtige trimsalon geopend in Almere-Haven aan de kerkgracht 7.

Werkgebied

Ik heb twee locaties waar katten van harte welkom zijn in Almere-Havenen Almere-Poort.
In Almere-Haven heb ik een prachtige trimsalon. Bij de kliniek in Almere-Poort ben ik elke eerste vrijdag van de maand aanwezig. Hier is het ook mogelijk om onder een roesje te werken.
PerfecteKat.nl

Afspraak maken?

Wil je meer informatie over mijn werkwijze en de behandeling? Klik dan hier!
Mijn tarieven kun je hier vinden. Een afspraak maak je via: info@perfectekat.nl of stuur een Whatsapp naar: 06-51691752

Wat doe ik nog meer?

Elke week kun je een nieuw artikel vinden op mijn website PerfecteKat.nl, hier schrijf ik blogs over vachtverzorging, interviews met katgerelateerde bedrijven, alles over kattengezondheid, reviews over kattenproducten en vind je gave winacties!

Je kunt mij ook vinden op YouTube, daar heb ik een kanaal en kun je leuke filmpjes vinden over katten.
Bezoek vooral mijn webshop waar je de PerfecteKat.nl verzorgingssets kunt aanschaffen en nog meer PerfecteKatCast

De PerfecteKatCast

Sinds 2022 heb ik ook een katten podcast. Ik bespreek met diverse gasten alles over katten. Te beluisteren via Spotify en te bekijken via Youtube!

Waar ben ik nog meer te vinden?

Volg mij vooral via mijn Facebookpagina en Instagramaccount!