Natasja's Kattensalon

Wie ben ik?

Mijn naam is Natasja Hekman, en ik run mijn eigen trimsalon aan huis in Heemskerk. Naast mijn werk als kattentrimster ben ik ook 20 uur per week actief als paraveterinair bij AniCura. Na dertien jaar dienst bij AniCura vond ik het tijd voor iets nieuws, en dat is waar het kattentrimmen om de hoek kwam kijken. In juni 2023 opende ik de deuren van mijn salon.

Natasja's Kattensalon

Opleidingen

 • Paraveterinair dierenartsassistente, Aeres Barneveld 2012
 • Gedragstherapie voor katten, Tinley 2018
 • Kattentrimmen, Aeres Barneveld 2023
 • Werkwijze

  Bij Natasja’s Kattensalon staat één ding centraal: respect voor katten. Er worden geen dwangmiddelen gebruikt, en de kat krijgt pauzes als dat nodig is. Afspraken worden ruim ingepland zodat de kat alle tijd kan krijgen die nodig is. Mijn missie is ervoor te zorgen dat elke kat die mijn salon bezoekt, zich gerespecteerd voelt en de controle behoudt.

  Ik streef ernaar zoveel mogelijk van hun functionele vacht te behouden, ook al kan dit soms resulteren in een apart kapsel. Klitten kunnen pijnlijk zijn, en mijn doel is katten zo snel mogelijk van dit ongemak te verlossen. Na elke kat wordt de salon grondig gereinigd, zodat ze niet worden geconfronteerd met luchtjes van andere katten. Bovendien draag ik na elke trimbehandeling een schoon jasje.

  Natasja's Kattensalon

  Adres

  Ik trim bij mij thuis in Heemskerk, aan de Jacob van Oostzanenstraat 16, 1964ES. Dit ligt tussen Alkmaar en Haarlem in. Het adres is goed bereikbaar, en je kunt gratis parkeren voor de deur.

  Afspraak inplannen

  Dit kan heel gemakkelijk via mijn website: katten-salon.nl

  Of via WhatsApp: 06-29627007
  Email: natasjaskattensalon@gmail.com

  Social media

  Facebook
  Instagram