Miauw kattentrimsalon

Wie ben ik?

Anneke Houbraken, aangenaam kennis te maken! Sinds 2021 ben ik gediplomeerd kattentrimster en werk volgens een katvriendelijke én vachtvriendelijke manier.
Dat houdt in dat ik met respect voor de vacht en diens cyclus werk en niet onnodig scheer of haren eruit trek. Daarbij werk ik zonder dwang en let ik op de aanwezigheid van stress-signalen, zodat de kat zich een stuk relaxter voelt.

Miauw Kattentrimsalon

Mijn trimsalon is 100% catfriendly en om dit te waarborgen, is het verboden voor honden en andere huisdieren. Iedere kat kan geholpen worden met de vachtverzorging die ze op dat moment nodig acht.
Doordat ik naast de trimbehandelingen, ook andere werkzaamheden verricht op kattengebied, ben ik niet strak gebonden aan een specifieke tijdsduur. Dat wil zeggen dat ik voor elke kat ruimschoots tijd vrijmaak. Ik wil niet haasten, dat stellen katten ook niet op prijs.

Miauw Kattentrimsalon

Waar werk ik?

Mijn trimsalon is gevestigd in Bergeijk (20km onder Eindhoven, tegen Lommel BE) en zodoende mag en kan iedereen naar mij toe komen. Graag zelfs! Iedere eigenaar die mij bezoekt, wil het allerbeste voor zijn of haar kat en dat probeer ik met behandeling en beleving mee te geven.

Miauw Kattentrimsalon

Gedragstherapie

Naast de vachtverzorging ben ik ook gediplomeerd en gecertificeerd gedragstherapeut voor katten. Mijn praktijk bestaat sinds 2014 en inmiddels heb ik honderden eigenaren geholpen met probleemgedrag van hun kat(ten). www.miauw-kattentherapie.nl

Ik ben sinds enkele jaren in het bezit van een SPPD keurmerk. Zodoende worden mijn werkzaamheden jaarlijks getoetst op kwantiteit en kwaliteit en mag u er vanuit gaan dat het professioneel is. Mocht u uw kat verzekerd hebben tegen ziektekosten, dan is de kans groot dat u mijn hulp voor gedragstherapie vergoed krijgt.

Miauw Kattentrimsalon

Afspraak maken?

Wilt u meer over mij te weten komen, dan neem eens een kijkje op mijn website: www.miauw-kattentrimsalon.nl
Een afspraak maken kan via de website, eenvoudig via de mail anneke@miauw-kattentrimsalon.nl of stuur me een whatsapp op 0031-6 12 18 70 79

Ik ben in bezit van het Kattentrimkeurmerk.

Miauw kattentrimsalon