Wie ben ik?

Mijn naam is Lore De Wae. Ik ben afgestudeerd als bachelor in de ergotherapie en heb 5 jaar in de zorgsector gewerkt. In 2017 maakte ik de stap om mijn eigen zaak op te starten als kattentrimmer. In
2021 ging ik van bijberoep naar hoofdberoep, en nu ben ik dus fulltime katten aan het trimmen.

Werkgebied

Je kan bij mij terecht om de vacht van je kat op een huid-, vacht- en katvriendelijke manier te laten verzorgen. Dit kan in mijn contactloze trimsalon in Asse (Zellik). Hiernaast trim ik ook op locatie bij een
dierenarts in Vilvoorde en in Affligem. Tot slot zijn ook huisbezoeken mogelijk.

Online cursus

Ik heb een online cursus gemaakt voor kattenbaasjes die graag willen leren hoe ze thuis zelf de vacht van hun kat kunnen onderhouden. In deze online cursus neem ik jou als katteneigenaar mee in de wereld van de vachtverzorging. Ik deel graag mijn kennis en ervaring als fulltime kattentrimmer met jou. We baseren ons in deze online cursus op het huid-, vacht- en katvriendelijk trimmen. Dit is een concreet, praktisch en gemakkelijk stappenplan naar een knoopvrije vacht voor jouw kat! We bespreken simpel
maar duidelijk hoe je thuis zelf de vacht van jouw kat kan onderhouden.
Inschrijven kan via deze link.

Afspraak maken?

Een afspraak voor een trimbeurt in mijn trimsalon te Asse kan je gemakkelijk zelf maken via mijn site:
https://miauw-kattentrimmer.salonized.com/widget_bookings/new

Wil je een afspraak bij een dierenarts of bij jouw thuis? Neem dan even rechtstreeks contact met me op
om het in te plannen.
Mail: miauw.kattentrimmer@gmail.com
Telefoon: 0471 40 39 44 (laat een voicemailbericht achter)
Website: www.miauw-kattentrimmer.be
Facebook: https://www.facebook.com/miauw.kattentrimmer
Instagram: https://www.instagram.com/miauw.kattentrimmer/