Welkom! Je bent hier op de juiste plek om je kat op een vachtvriendelijke manier te laten trimmen, met veel liefde en geduld. Mijn naam is Lisanne en ik help je graag bij de vachtverzorging van jouw kat!

Opleidingen

Sinds 2013 ben ik gediplomeerd dierverzorger. Ik heb gewerkt in een zeehonden- en vogelopvang, een dierenpark met diverse (zee)zoogdieren en momenteel zet ik mij in voor zieke en gestrande walvisachtigen die hulp nodig hebben.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor katten. Ik wilde meer over hun gedrag leren. Ik heb een opleiding gevolgd en in 2018 mijn diploma behaald als ‘Theoretisch Feline Adviseur’. Wil je meer weten over bepaald gedrag van je kat of heb je een andere vraag, stuur me gerust een berichtje!

Ook heb ik 2 modules bij een trimopleiding gevolgd en ben ik in aanraking gekomen met het kat- en vachtvriendelijk trimmen. D.m.v. bijscholing zal ik mij verder blijven ontwikkelen.

Werkomgeving

Lisanne’s Kattensalon is gevestigd aan de Biestarwe 23 in Anna Paulowna. Hier heb ik een trimsalon aan huis waar ik je graag verwelkom voor een trimbeurt van je kat(ten). Trimmen aan huis doe ik in principe niet. Mocht je echt geen mogelijkheden zien om de kat naar de salon te kunnen brengen dan kan er in overleg een uitzondering gemaakt worden.

Als blijkt dat de kat het trimmen niet toelaat of dat de kat teveel stress/angst ervaart, dan is trimmen onder een roesje bij dierenartsenpraktijk Schagen mogelijk. Dit is in dat geval het meest diervriendelijk en gaat altijd in overleg met jou als eigenaar. De kat zal eerst medisch gecontroleerd worden. Na goedkeuring van de dierenarts kan de trimbehandeling plaatsvinden.

Kat- en vachtvriendelijk trimmen

Merkt je dat jouw kat last heeft van klitten en/of vilt? Wacht niet langer en maak een afspraak.
Ik werk op een kat- en vachtvriendelijke manier, dat betekend dat ik de vacht zoveel mogelijk zal sparen zodat het zijn functie kan blijven doen. Klitten die nog uit te kammen zijn zal ik op die manier uit de vacht halen. Vilt zal ik helaas weg moeten scheren. Door de overige vacht te behouden blijft de kat beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Ik kijk of de kat zelf uit zijn mandje wil komen, daarna is er even tijd om de salon te verkennen. Ik zal de kat liefdevol benaderen en een pauze inlassen als blijkt dat de kat dit nodig heeft. Tussendoor is er tijd voor een knuffel en ook werk ik met o.a. valeriaan, een kruid wat rustgevend werkt.

Lisanne's Kattensalon

Afspraak maken?

Dat kan door een whatsapp berichtje te sturen naar: 06-21406962. Bellen kan ook maar er is een kans dat je mijn voicemail krijgt, als je hier een berichtje achterlaat dan zal ik je terugbellen zodra ik in de gelegenheid ben.

Een afspraak maken via de mail is ook mogelijk: lisanneskattensalon@gmail.com
Voor verdere informatie over de openingstijden, behandelingen en tarieven kan je een kijkje nemen op mijn website: www.lisanneskattensalon.nl

Wie weet tot ziens!