Knappe Kat

Knappe Kat Trimsalon bevindt zich in Lekkerkerk (de Krimpenerwaard), vlak bij Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk en Capelle aan den IJssel maar ook vanuit Gouda en Schoonhoven is de Trimsalon binnen 20 minuten te bereiken.

Mijn naam is Suus en ik werk net zoals mijn collega’s op deze website volgens een kat- en vachtvriendelijke trimmethode. Wat betekent dat ik zoveel mogelijk goede vacht probeer te sparen en eventueel vervilte delen of klittende vacht voorzichtig probeer uit te kammen of wegscheer.

Dus vind uw kat het niet fijn om gekamd of geborsteld te worden en/of heeft de kat vachtproblemen, klitten of een vervilte vacht, welke zeer pijnlijk zijn voor uw kat? Dan bent u van harte welkom in de salon met uw kat voor een kat- en vachtvriendelijke trimbehandeling en advies over de vachtverzorging van uw kat. Indien u liever heeft dat Suus bij u thuis komt voor de trimafspraak is dat uiteraard geen probleem.

Wil je jouw kat laten trimmen met respect voor uw kat en op een liefdevolle manier door een trimster met ervaring en kennis van het gedrag van een kat in de salon maar ook thuis, maak dan snel een afspraak.

Afspraak

Tijdens de afspraak verzorg ik uiteraard de vacht en indien nodig de huid van uw kat. Klitten en vilt worden verwijderd en er zal besproken worden hoe u de vacht van uw kat zo gezond en mooi mogelijk kan houden ook als u weer thuis bent met uw knappert. Ik zal u ook de juiste kam of borstels voor uw kat z’n vacht meegeven bij de eerste afspraak in de salon.

Indien er een (vacht-)probleem is zal ik samen met u op zoek gaan naar de oorzaak en bespreken hoe u dit op kunt lossen. Dit kan uiteraard meerdere oorzaken hebben, zoals o.a. stress, vakantie, verhuizing, overgewicht, medische redenen, operatie van de kat, maar ook voeding kan een belangrijke rol spelen in de conditie van de vacht van uw kat.

Knappe Kat

Ik help uw kat met veel liefde!

Ik heb een grote liefde voor katten, ik heb er zelf ook 5 rond lopen, 4 Maine Coons en een HTK. Ik heb geleerd om katten met veel respect en geduld te behandelen, dit doe ik dus als vanzelfsprekend ook tijdens de trimbehandelingen.

Bij de opleiding aan het Huisdier Kennis Instituut en de daar bij behorende stage is daar ook veel aandacht aan besteedt, maar ook de diverse cursussen welke ik volg houden mij up to date van de laatste weetjes in het vak.

Ik weet dus welke stresssignalen katten afgeven en hoe daar met respect maar wel daadkrachtig mee om te gaan, waardoor ook de meeste katten veel minder last hebben tijdens de behandeling in de salon.

De salon

De salon welke gelegen is in de Krimpenerwaard is gemakkelijk bereikbaar vanuit de zijde van Rotterdam / Ridderkerk / Barendrecht / Capelle aan den IJssel en ook vanuit de richting van Gouda en Schoonhoven, Lopik kunt u de salon binnen 20 minuten bereiken.

De salon is katvriendelijk ingericht en er is een raam voor afleiding en frisse lucht.
U kunt parkeren op eigen terrein voor de deur van de salon. Ik hoop u dan ook binnenkort te verwelkomen in mijn fijne trimsalon!

Contactgegevens:
Suus – Knappe Kat trimsalon

Het liefst per whatsapp op mijn mobiele nummer: 06 26 36 21 36
Telefoon: 06 26 36 21 36
E-mail: info@knappekat.nl

Adres:
Tiendweg West 18a
2941 ER Lekkerkerk

Website en Social Media

Voor meer foto’s en informatie kunt u altijd een kijkje nemen op mijn website: Knappekat.nl

Dit zijn mijn social media kanalen:
FaceBook
Instagram