Katviseur

Katviseur, de plek voor een trimbehandeling én advies over kattengedrag!
Katviseur

Mijn naam is Coby en ik ben kattenliefhebber in hart en nieren. In 2016 heb ik van mijn passie voor katten, mijn werk gemaakt als Katviseur. Sinds 2018 ben ik kattentrimmer. Ik ben begonnen als kattentrimmer bij de mensen thuis maar ik heb sinds 2020 een eigen trimsalon. Deze trimsalon is natuurlijk compleet ”Catfriendly” ingericht.

Voor mij is vachtverzorging meer dan alleen kammen en scheren. Voor ik met de vachtverzorging begin probeer ik de kat op zijn gemak te stellen. Ik laat de vacht zoveel mogelijk in takt door, waar mogelijk, klitten uit te kammen maar als het niet anders kan, twijfel ik niet om te scheren. Hierbij rekening houdend met mate van stress die de kat vertoont. Mijn motto is dan ook: Geduld zorgt voor een mooie vacht. Klik hier als je meer over mijn werkwijze wil weten.
Katviseur

Opleidingen

Ik heb mijn trimopleiding bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) gedaan. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat daar het welzijn van de kat een van de belangrijkste uitgangspunten is. Ik ben opgeleid om kat- en vachtvriendelijk te werken. Ik heb verschillende lezingen over vachtverzorging gevolgd en volg ik waar mogelijk vakgerichte bijscholingen en onderhoud ik contact met gelijkgestemde collega’s in het hele land.

Welkom!

Bezoek mijn website voor meer informatie.
Mijn trimsalon bevindt zich in Geldrop maar mijn klanten komen overal vandaan uit de regio.
Bel me op +31 06 1223 9183 of WhatsApp me als je meer wil weten of een afspraak wil maken.
Behandeling vindt altijd plaats op afspraak, eventueel ook ’s avond of in het weekend.

Katviseur

Maar niet alleen kattentrimster…

Als gedragstherapeut help ik baasjes en hun kat als er problemen zijn. Ook verzorg ik bij dierenartsen in de regio maandelijks een gratis spreekuur. Graag deel ik mijn kennis over gedrag en verzorging in de webinars die ik regelmatig geef.
Katviseur is in bezit van het KattentrimKeurmerk

Volg mij op Facebook en Instagram! Bezoek hier mijn website: Katviseur.nl

Katviseur