Kattentrimsalon Snoezig

Welkom bij kattentrimsalon Snoezig, dé vachtvriendelijke trimsalon in Den Bosch.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sharmilla en ik heb altijd al een hart voor dieren gehad en met name voor katten.
Toen ik in 2021 de kans kreeg om een opleiding voor kattentrimster te volgen bij Cats Class, heb ik geen seconde getwijfeld. Na het behalen van het diploma heb ik mijn eigen kattentrimsalon opgezet: kattentrimsalon Snoezig. Dit was voor mij een droom die werkelijkheid werd en ik doe dit werk dan ook met een hoop passie en plezier!

Op dit moment werk ik nog op parttime basis in de avonduren doordeweeks en de hele dag op zaterdag, maar ooit hoop ik mijn werkzaamheden uit te kunnen breiden naar fulltime basis.

kattentrimsalon Snoezig

Werkwijze

Ik werk op een kat- en vachtvriendelijke manier, wat betekent dat ik zo veel mogelijk vacht bespaar en alleen klitten en vilt uit de vacht kam of weg scheer. Daarmee blijft de vacht in optimale conditie en kan deze goed zijn functie uitvoeren. Daarnaast gebruik ik ook geen dwangmiddelen en probeer ik zo veel mogelijk de rust te bewaren, zodat de kat zo min mogelijk stress ervaart tijdens de trimbehandeling.

Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar mijn tarieven?
Neem dan een kijkje op mijn website www.kattentrimsalonsnoezig.nl.

Werkgebied

Kattentrimsalon Snoezig is een ambulante kattentrimsalon, dus ik kom gewoon bij jou aan huis. Mocht dit niet mogelijk zijn om wat voor reden dan ook, dan kan ik ook op locatie bij de dierenarts trimmen.

Mijn werkgebied is Den Bosch en de omliggende dorpen, Zaltbommel, Waalwijk, Drunen, Boxtel, Veghel, Oss en alles daartussenin. Twijfel je of je in mijn werkgebied zit? Neem dan even contact op, dan bespreken we het!

Je kunt mij bellen of appen op 06-82040664 of mail naar info@kattentrimsalonsnoezig.nl

Daarnaast ben ik ook actief op Facebook en Instagram.

Contactinformatie

Kattentrimsalon Snoezig
Zilverpark 184
5237 HV ’s-Hertogenbosch
06-82040664
info@kattentrimsalonsnoezig.nl
www.kattentrimsalonsnoezig.nl

Kattentrimsalon Snoezig is aangesloten bij het Kattentrimkeurmerk.

Kattentrimsalon Snoezig