Furfection

Mijn naam is Marleen Reuvers-Nijland. Sinds 2017 ben ik trotse eigenaresse van kattentrimsalon FurFection. Ik bied ook oppasdiensten aan huis aan. Jouw kat blijft in eigen, vertrouwde omgeving, ik kom 1/2 keer per dag langs om jouw kat met veel liefde te verzorgen.

Werkwijze

Ik werk volgens de vacht- katvriendelijke trimmethode. Dit houdt in dat ik vachtbesparend werk en katten worden zonder dwang behandeld. ik scheer alleen vervilte delen weg en beginnende klitten probeer ik voorzichtig uit te kammen, de rest van de vacht wordt met vachtvriendelijke kammen verder uitgekamd. De kostbare onderwol wordt hiermee gespaard.
Wanneer katten een traumatisch verleden hebben of pijnklachten waardoor het niet mogelijk is om de behandeling voort te zetten, is het mogelijk om bij mij onder een roesje te laten trimmen. Dit gebeurd bij 1 van de klinieken waar ik mee samen werk.

Furfection

Opleidingen

Ik heb mijn opleiding afgerond bij de kattenacademie maar ik kwam er vrij snel achter dat deze manier van werken niet bij mij past. Ik ben mijzelf gaan verdiepen in de vacht- en katvriendelijke trim methode.
Ik heb diverse workshops gedaan en lezingen gevolgd. Ik help katten met veel plezier!

Werkgebied

Katten zijn van harte welkom op 4 locaties.
Tiel
Meteren
Culemborg
Veenendaal

Ik trim bij uitzondering aan huis, maar dit alleen als er geen mogelijkheid is om uw kat naar de salon te brengen.

furfection

Afspraak maken?

Je kunt mij bellen, mailen of whatsappen.
Whatsapp is het handigst omdat ik de telefoon niet altijd aan kan nemen tijdens het werk. Whatsapp kan ik tussendoor sneller beantwoorden.

Ik ben bereikbaar via: 06-14782424 of mail naar: Info@furfectionkattentrimsalon.nl

Website: Furfectionkattentrimsalon.nl
Facebook: Furfection
Instagram: Furfection

Marleen is in bezit van het Kattentrimkeurmerk

furfection