Kattentrimsalon El Gato

Welkom op de pagina van Kattentrimsalon El Gato.
De 100% katvriendelijke kattentrimsalon bij u thuis.

Even voorstellen

Mijn naam is Ruth Beentjes en kom uit Castricum. Mijn hele leven lang ben ik al gek geweest op katten en heb ook altijd katten gehad. Ik kan ook wel zeggen dat dit misschien een tikkeltje uit de hand is gelopen met mijn vier katten thuis.
Doordat een van mijn katten wegens gezondheidsproblemen vachtproblemen kreeg, ben ik mij hier zelf meer in gaan verdiepen. Omdat ik altijd al gek ben geweest op dieren heb ik besloten om de opleiding bij Cats Class te volgen en ik kan wel zeggen dat ik van mijn droom mijn beroep heb gemaakt!

Werkwijze

Door mijn grote liefde voor mijn eigen katten begrijp ik als geen ander dat je het beste wilt voor jouw kat. Katvriendelijk en vacht besparend werken en het welzijn van de kat staat 100% bij mij voorop. Daarom is de kat koning(in)
Mijn visie is om katten te helpen met vachtproblemen op een vacht besparende en stressvrije manier. Ik zal de kat niet onnodig scheren. Alleen de plekken die vervilt zijn of zodanig in de klit zitten worden geschoren en de rest van de vacht wordt uitgekamd om zo veel mogelijk vacht van de kat te sparen.

Kattentrimsalon El Gato

Alle katten zijn welkom

Ik help alle soorten en maten katten, dus niet alleen raskatten of langharige katten, maar ook onze kortharige vrienden die een beetje hulp nodig hebben. Iedere kat en vacht is anders. Het is daarom belangrijk om advies te geven wat bij jouw kat past. Tijdens de trimbehandeling geef ik gratis advies over wat je zelf thuis kunt doen om jouw kat te helpen. Alle katten zijn bij mij welkom.

Opleidingen

Workshop hoe word ik kattentrimmer: PerfecteKat.nl
Vakopleiding Kattentrimmen in de praktijk: Cats Class
Omdat ik het belangrijk en leuk vind om mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig opleidingen, masterclasses en cursussen.
Ik kan wel zeggen dat ik van mijn droom mijn beroep heb gemaakt en ben nu vanaf juni 2023 zelf gediplomeerd kattentrimster.

Kattentrimsalon El Gato

Werkgebied

Ik kom graag uw katten trimmen bij u thuis in regio Noord Holland:
– Alkmaar en omstreken
– Zuid Kennemerland / IJmond
– Zaanstreek Waterland

Afspraak maken?

Natuurlijk mag je altijd bellen voor vragen of het maken van een afspraak. Omdat ik vaak druk bezig ben en mijn telefoon niet altijd bij de hand heb, kun je het beste een Whatsapp berichtje of een e-mail sturen. Dan bel, app of mail ik zo snel mogelijk terug.
Telefoon: 0622134504
E-mail: info@kattentrimsalonelgato.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over Kattentrimsalon El Gato, zoals tarieven en andere activiteiten kun je terecht op de website van kattentrimsalonelgato.nl
Je kunt Kattentrimsalon El Gato ook volgen op Facebook en Instagram

Kattentrimsalon El Gato
Kattentrimsalon El Gato