Wie ben ik?

Mijn naam is Simone en sinds 2021 ben ik werkzaam als kattentrimster bij mijn eigen bedrijf:
Trimsalon Neko. Het Japanse woord voor kat is Neko en aangezien ik dol ben op het land
Japan, was de keuze voor deze naam snel gemaakt. Katten worden daar echt aanbeden en
ook in de trimsalon komt de kat natuurlijk op nummer 1!

Vachtvriendelijk

Ik ben vachtvriendelijk kattentrimster, wat betekent dat ik zo vachtsparend mogelijk te werk ga en de vacht niet ontwol of pluk. Klitten probeer ik uit te kammen en wanneer dit niet lukt, scheer ik enkel de klit weg en bespaar de goede vacht eromheen.

By Neko

Adres

Ik trim bij mij thuis in Odijk (Esdoorn 31, 3984AT), vlak onder Bunnik. Ik woon vrij dicht bij de snelweg, dus ben niet alleen goed bereikbaar vanuit Zeist & Houten, maar ook vanuit
Utrecht, Nieuwegein en omstreken. Parkeren kan voor de deur, helemaal gratis!

Opleiding

In 2021 heb ik mijn opleiding bij Cats Class afgerond. Daarnaast heb ik verschillende workshop gevolgd, waaronder EHBO voor katten, TTouch voor katten en workshops omtrent het trainen van katten. Uiteraard ben ik nooit uitgeleerd, dus ik volg ook regelmatig allerlei bijscholingsdagen. Benieuwd naar mijn werkwijze en tarieven, of wil je een afspraak maken?

Kijk dan vooral even op de website. Tarieven kun je hier vinden en een afspraak maak je hier. Daarnaast ben ik natuurlijk ook actief op Facebook en Instagram.

Als leuk extraatje heb ik ook nog een webshop!

Hier vind je uiteraard vachtverzorgingsproducten, om de vacht van je kat zelf ook bij te kunnen houden met de juiste materialen. Maar er zijn ook allerlei hoogwaardige speeltjes, gezonde snacks én handgemaakte kattenmanden te vinden. Die mandjes zijn gemaakt van materiaal wat de vacht niet statisch maakt; dat helpt ook weer bij het behouden van een gezonde vacht! De webshop vind je hier.

By Neko is lid van Het Kattentrimkeurmerk.