Bozcats

Wie ben ik?

Hee, Hallo! Ik ben Jolien Brouwers en ik ben ambulant kattentrimster in de regio Bergen op Zoom en omstreken. Ik woon samen met mijn partner en wij zijn de gelukkige eigenaren enkele Brits
kortharen.
Bozcats

Nadat ik uitgeblust raakte tijdens mijn werk als sociaal-pedagogisch hulpverlener en praktijkopleider
besloot ik om het roer compleet om te gooien.

Ik had ontdekt dat een Brits Korthaar helemaal niet zo een makkelijke vacht had, en dat niet enkel langharige katten af en toe een handje hulp nodig hebben met hun vachtverzorging. En toen ik terug ging denken waar ik echt gelukkig van word is het dieren, en met name katten.

Zo gezegd en uiteindelijk gedaan, ben ik de vakopleiding kattentrimmen in de praktijk gaan volgen bij
Cats Class en heb ik mij bij Felinova verdiept in kattengedrag.

Bozcats

Kat- en vachtvriendelijke werkwijze

Net zoals mijn andere collega’s die aangesloten zijn bij het kattentrimkeurmerk werk ik vacht- en katvriendelijk. Als een kat zelf mocht kiezen, dan hebben de meeste liever geen afspraak bij een kattentrimster, maar vaak is dit wel noodzakelijk.

Het welzijn van de kat staat voorop bij mij. Met rust, geduld en respect wordt jouw kat geholpen met zijn vachtprobleem. Het doel is dan ook om de afspraak zo stressvrij mogelijk te laten verlopen door het tijdig oppikken van stress signalen en hier op in te springen door op tijd een pauze in te lassen of met eventueel de hulp van geurzakjes, lekkere snoepjes, etc. Dwangmiddelen en de kat fixeren is uit den boze. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk goede vacht te behouden, zodat de kat nog zoveel mogelijk bescherming heeft tegen bijvoorbeeld warmte/koude, invloeden van buitenaf zoals takjes en scherpe nageltjes van andere katten, etc.

Bozcats

Dwangmiddelen en de kat fixeren is uit den boze. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk goede vacht te behouden, zodat de kat nog zoveel mogelijk bescherming heeft tegen bijvoorbeeld
warmte/koude, invloeden van buitenaf zoals takjes en scherpe nageltjes van andere katten, etc.

Bozcats

Locatie trimsalon

Je bent van harte welkom bij mijn trimsalon. Adres: Oostmoer 4,4616 BA Bergen op Zoom
Bozcats trimsalon

Afspraak maken

Een afspraak maken gaat eenvoudig online via de website. Via het online systeem kan je rustig kijken naar welk moment jou uitkomt. Voor vragen of extra informatie mag je mij altijd een mailtje sturen. Ook kan je een WhatsApp sturen, dit heeft de voorkeur op bellen omdat ik niet altijd in de gelegenheid ben de telefoon op te nemen.

Volg mij op social media

Als je het leuk vind op de hoogte te blijven, volg mij dan gerust op Facebook en Instagram.

Bozcats trimsalon