Kattentrimmen aan huis

Wie ben ik?

Mijn naam is Marisca, woonachtig in Wageningen en mijn hele leven al verliefd op dieren

In het bijzonder onze o zo geliefde Feline 4 voeter. Katten zijn voor mij nog altijd bijzondere huisdieren. Ik vind het fascinerend hoe het eens wilde, maar nu gedomesticeerde dier,
zoveel uit de natuur heeft meegenomen onze huiskamer in. Daar kunnen wij als eigenaren, met alle liefde van genieten.

Ik mag mij na het succesvol afronden van de Kattentrim Opleiding bij het HKI, een professionele katvriendelijke kattentrimster noemen, en kan ik vol passie deze bijzondere huisdieren en hun baasjes helpen!
Ik vind het fijn om bij de mensen thuis te komen omdat dat het minste stress voor kat en eigenaar oplevert. Ik ga graag met mijn autootje op pad om zo de allerbeste service te kunnen geven.

Katvriendelijk

Uw kat vervoeren kan al enorm stressvol zijn, ik kom bij u thuis waardoor die stress weggenomen wordt. Toch blijft het kattentrimmen vreemd voor uw kat en kan dat gemakkelijk veel stress veroorzaken omdat een dier dat van
nature voor zichzelf zorgt, het liefst onvoorspelbare situaties vermijdt en al helemaal een situatie als deze, waar het fixeren van de kat onvermijdelijk is.

Ik, als katvriendelijke trimster help de kat deze onvoorspelbare situatie door. Ik ben getraind om het gedrag en stressniveau van de kat goed in de gaten te houden en ik pas mij hier op aan. Houdingen met kracht forceren en vastpakken van vellen zijn dan ook uit den boze. Ik wil dat de kat zoveel mogelijk op zijn gemak bij mij op de tafel staat.

Vachtvriendelijk

Als ik de kat op mijn tafel heb staan, staat het welzijn van het dier bovenaan! Dit betekent zowel mentaal als fysiek.
De kat heeft om veel verschillende redenen een vacht, maar de belangrijkste is toch om de kat te beschermen en gezond te houden. Hoe meer wij aan de kattenvacht zitten, hoe meer het wil gaan compenseren voor de
opgeleverde schade.

Dat werkt ten nadele voor de kwaliteit van de vacht en de algehele gezondheid. Daarom help ik als vachtvriendelijke kattentrimster de vacht zijn functie te herstellen en te behouden. Het ontwollen en plukken van de kattenvacht wordt dan ook niet door mij gedaan, omdat dit te veel de kwaliteit van de vacht naar beneden haalt, en deze trimmethode zeer stressvol voor de kat is, door het continue trekken en plukken aan de haren en dus ook aan de huid. Als je aan deze trimmethode begint, moet deze periodiek herhaald worden omdat de gevolgen door de eigenaar niet zelf meer te overzien zijn. Aan deze klantenbinding werk ik niet mee! Ik wil het beste voor u en uw kat.

Werkgebied

Met mijn autootje rijd ik door heel Wageningen en omgeving, in overleg is Enkhuizen en omgeving ook mogelijk maar ook in Valthermond en omgeving.

Afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken of meer informatie?
U mag altijd contact met mij opnemen voor de mogelijkheden.
www.kattentrimmenaanhuis.nl
– 06-27 11 83 04 Bellen of Whatsapp
– info@kattentrimmenaanhuis.nl

Nieuwsgierig naar de avonturen die ik beleef?

U kunt mij ook volgen op Facebook en Instagram.
En misschien tot snel!