Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Brenda, kattenliefhebster al van heel vroege leeftijd. Katten hebben mij altijd gefascineerd, ik hou van hen en meestal houden zij ook van mij. Dit heeft mij er ook toegezet een opleiding kattentrimmen te volgen, in eerste instantie om mijn eigen pluizen bollen beter te kunnen verzorgen. Tijdens de opleiding vond ik het echter zo interessant dat ik het graag verder wilde uitbouwen en ook andere katjes wil helpen. Werken op de kat-en-vachtvriendelijke manier heeft zo veel voordelen, niet enkel voor de kat, maar ook voor de eigenaar.

Ik werk in de kat haar eigen omgeving, zo stress vrij mogelijk. Ook spaar ik zo veel mogelijk vacht, aangezien deze heel belangrijke functies heeft. Verder leg ik poesjes ook gewoon graag in de watten en verdienen ze alle knuffels. Graag kom ik uw kat verzorgen en gelukkiger maken.

Opleidingen

Ik heb mijn opleiding tot kattentrimster gevolgd bij Cats Class van Wendy Govers.
Verder heb ik de Bootcamp Pro gevolgd bij Happy Cats van Anneleen Bru van Felinova, dit is een cursus volledig over kattengedrag. Ik heb dit gedaan om de kat beter te begrijpen, zodat ik ook beter weet hoe ik moet omgaan met de katjes die ik trim.
Daarnaast ben ik lid van het Kattentrimkeurmerk.

Vachtverzorging van uw kat

Ik onderzoek de vacht van uw kat. Ik bekijk en voel hem, voel of er klitten of vilt plekken zijn. Indien nodig worden erge klitten of vilt plekken weggeschoren. De nageltjes worden geknipt en de ogen en oortjes worden verzorgd.

Waar werk ik?

Ik werk bij de kat thuis in omgeving antwerpen.

Afspraak maken?

Voor een afspraak mag je mij altijd mailen of bellen.

dsbrenda@live.be
0477596856