Happy Flooff

De 100% katvriendelijke kattentrimster bij je thuis!

Heeft je kat last van klitten, vilt of andere vachtproblemen? Geen zorgen! Ik help je lieverd met veel geduld en liefde van alle problemen af, gewoon bij je thuis!.

Happy Flooff

Over mij en Happy Flooff

Welkom bij Happy Flooff, waar jouw kat altijd de beste vachtverzorging en lekker veel aandacht krijgt.

Ik ben Steffie, de kracht achter Happy Flooff. Katten trimmen is niet mijn beroep, het is mijn passie! Crazy Cat Lady is een understatement. Mijn vier katten zijn mijn alles! Mijn hele leven ben ik al omringd door katten. Al van jongs af aan was ik een katten-gek.

Toen een van mijn vier eigen katten, Maine Coon Belle, te maken kreeg met een aandoening en daardoor vachtproblemen ontwikkelde, besloot ik mezelf verder te ontwikkelen in het vakgebied van kattentrimmen.

Flooff trimsalon

Desiree van PerfecteKat.nl inspireerde mij enorm. Zij liet zien dat het mogelijk is om op een 100% katvriendelijke en vachtbesparende manier te trimmen. Om me te oriënteren op het kattentrimmersvak volgde ik een workshop bij haar “Hoe wordt ik kattentrimmer?` Toen wist ik het zeker, dit is het helemaal voor mij!

Vervolgens volgde ik de uitgebreide Vakopleiding van Cats Class, een professionele trimopleiding speciaal gericht op kattentrimmers die willen werken
volgens de katvriendelijke en vacht besparende methode. En toen werd Happy Flooff geboren.

Werkwijze

Katvriendelijke Benadering
Het welzijn van de kat staat bij mij altijd op de eerste plaats. Ik behandel je kat alsof het een van mijn eigen katten is. Geen dwangmiddelen, geen stressvolle vervoersritten – ik werk 100% katvriendelijk en volgens de vacht besparende methode.

Flexibel en Klantgericht
Ik ben beschikbaar in de avonduren en in het weekend, en ik werk enkel op afspraak. Jouw tevredenheid en die van je kat staan bij mij voorop. Heb je vragen over de vachtverzorging van je kat? Ik geef gratis advies op maat, zodat je jouw kat tussen de trimbeurten door optimaal kunt verzorgen.

Alle katten zijn welkom
Mijn doel is om zoveel mogelijk katten te helpen met hun (vacht)problemen. Alle soorten katten zijn bij mij welkom ongeacht het ras en de vachtlengte. Ik heb ook ervaring met gehandicapte en zieke katjes. Alle katten zijn welkom! Ik ben wel echt een katten-specialist en trim geen andere dieren.

Happy Flooff

Werkgebied

Ik woon zelf in Obbicht en trim bij je thuis in de regio Midden- en Zuid-Limburg. Alles daarbuiten of net over de grens in België of Duitsland gaat in overleg.

Opleidingen

Advanced Feline Behaviour – compass-education.co.uk
Workshop Hoe word ik kattentrimmer – PerfecteKat.nl
Vakopleiding Katten trimmen in de praktijk- Cats Class

Omdat ik het leuk en belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig opleidingen, Master Classes en cursussen. Houd daarom mijn Social media kanalen en website in de gaten voor updates.

Happy Flooff

Afspraak maken?

Natuurlijk mag je altijd even bellen voor vragen of voor een afspraak. Omdat ik meestal druk bezig ben en mijn telefoon niet altijd bij de hand heb, werkt een berichtje via WhatsApp het beste. Dan app of bel ik zo snel mogelijk terug. Bel of app me op 0031 (0)611492410.

Waar ben ik nog meer te vinden?

Wil je meer weten over Happy Flooff en wie ik ben? Benieuwd hoe ik jouw kat kan helpen? Check mijn website:  www.happyflooff.nl

Volg Happy Flooff op  Facebook  en  Instagram!
Blijf op de hoogte van mijn laatste updates, gratis tips en belangrijke informatie door mij te volgen op Facebook en Instagram.