De Keurige Kat

Wie ben ik?

Vroeger (ik ben van 1990) wilde ik niets liever dan dierenarts worden. Thuis hadden we honden, konijnen en hamsters. Als klein meisje hielp ik zelfs insecten ‘uit de brand’. Ik koos uiteindelijk voor een carrière in de hulpverlening. Werk waarbinnen mijn empathische, intuïtieve en doortastende kant goed van pas komt. De liefde voor dieren is uiteraard gebleven. Ik kijk vanuit een holistische visie naar mens en dier. Ik straal wanneer ik de ander bewust mag maken, vooruit kan helpen en zie opbloeien.

De Keurige Kat

Sinds 2016 mag ik mij de gelukkige eigenaar van Vinny (Europese korthaar) noemen. Mijn maatje waarmee ik een sterke band voel. Voor hem wil ik op alle vlakken goed zorgen. Eet hij nog goed? Voelt hij zich gestrest? Is hij gezond? Hoe ziet zijn vacht eruit? Wat kan ik doen zodat hij zich prettig voelt? In ontwikkeling blijven vind ik belangrijk. Ik verbreed graag mijn kennis om zo goed mogelijk voor mijn kat te zorgen en deel deze met iedereen die interesse heeft.
In 2022 ben ik gestart als kat-en vachtvriendelijk trimster. Een beroep waarin mijn interesses in gedrag en fysiek welzijn samenkomen.

Heeft uw kat last van klitten en vervilting? Wast hij zich niet meer (een kat is immers keurig op zichzelf)? Lukt het u niet om de vacht zelfstandig te onderhouden? Bent u op zoek naar iemand die een handje kan helpen of u de ultieme tip kan geven? Schroom niet en neem vandaag nog contact op!

Locatie

De trimsalon bevindt zich in Sittard. In overleg kom ik eventueel bij u aan huis.

De Keurige Kat

Social media

Meer informatie vindt u terug op mijn website www.dekeurigekat.nl.
Volg mij ook op Instagram en Facebook voor leuke foto’s, weetjes en updates.

Contact

Een afspraak plant u via telefoon +31 6 13803979 of e-mail dekeurigekat@outlook.com.
Wie weet tot snel!

De Keurige Kat