CatsKindness

Laat ik me even voorstellen!

Hoi iedereen mijn naam is Didy , en ik woon samen met mijn man, zoon en mijn drie favoriete poezels in het mooie Breskens in Zeeuws-Vlaanderen. Zorgen voor, zit al vanaf de jonge jaren in mijn bloed daarom heb ik 15 jaar mijn hart gegeven aan de ouderenzorg maar stiekem had ik een grote droom om iets te doen met dieren, voornamelijk poezen. Deze heb ik na al die jaren waargemaakt. Sinds 2022 ben ik trotse eigenaar van mijn ambulante trimsalon CatsKindness.

CatsKindness

Hoe ik te werk ga:

Respect voor mens en dier staan bij mij centraal, daarom heb ik ook gekozen voor een
opleiding die aansluit bij wie ik ben. De kat en -vachtvriendelijke methode, deze vakopleiding heb ik gevolgd bij Wendy Govers van Cats Class. Ik probeer zo stressvrij mogelijk te werken daarom ook het ‘aan huis’ trimmen. Want voor vele poezen is dit een heel stressvol gebeuren. Er wordt niet ontwold, geplukt of onnodig geschoren. De vacht heeft verschillende belangrijke functies voor de kat en die proberen we in een zo goed mogelijke conditie te behouden.
Verder werk ik ook samen met een dierenartsenpraktijk Net over de grens in België wanneer er poezen zijn die niet getrimd kunnen worden, dit kan door verschillende oorzaken oa. pijn, te angstig zijn of nare dingen hebben meegemaakt. Deze katten krijgen dan eerst een check up door de dierenarts en worden dan getrimd onder een roesje. Voor meer informatie of de tarieven verwijs ik u graag naar mijn website via de link.

Mijn werkgebied:

Ik werk in de gehele regio Zeeuws-Vlaanderen en Belgische randgemeenten. Voor meer info, of wanneer je twijfels hebt of u in mijn werkgebied ligt neem zeker contact.

CatsKindness

Een afspraak maken:
Telefonisch of bij voorkeur via Whatsapp: +31 6 19308786
Mail: info@catskindness.nl
Messenger: Via de Facebookpagina CatsKindness.

Informatieve links:

https://www.catskindness.nl
https://www.facebook.com/www.CatsKindness.nl
https://www.instagram.com/catskindnesskattentrimster