Ik ben Wendy Govers – van Thiel en ben kattentrimster sinds 2010 en min bedrijf heet Cats Only. Eerst gestart als ambulant kattentrimster en in 2014 heb ik ook een vaste trimsalon gebouwd. Na het openen van mijn kattenhotel in 2016 heb ik mijn ambulante werkzaamheden langzaamaan stopgezet en trim ik enkel nog in de salon in Gemert. Na een ruwe start ben ik in 2012 omgeschoold tot kat, huid- en vachtvriendelijk trimster. Dit betekent dat ik mijn klanten trim in alle rust, zonder dwang en dat ik zoveel mogelijk vacht spaar. Deze manier van werken zorgt er, in tegenstelling van mijn geleerde werkwijze in mijn beginjaren, voor dat ik katten niet meer 4 keer per jaar op mijn trimtafel zie maar nog maar 1 a 2 keer per jaar zie, hoe katvriendelijk is dat?!

Trimsalon locatie

De kattentrimsalon is tezamen met het kattenhotel gevestigd in Gemert.
Broekkantseweg 15
421 XW Gemert

Opleidingen

Na het behalen van mijn MBO diploma dierverzorging in 2004 kreeg ik om in 2010 de kans om een diploma ‘Honden trimmen’ te behalen aan het HKI. Tijdens deze opleiding kwam ik in aanraking met het katten trimmen waarna ik een workshop: ‘Katten trimmen’ heb gevolgd bij de Martin Gaus Academie (de enige ‘opleiding’ die destijds voor handen was). Desondanks heb ik ook nog de opleiding tot hondentrimmer afgemaakt maar dit diploma ligt te verstoffen in de kast.

Nadat ik 2 jaar aan het katten trimmen was, wat eigenlijk helemaal niet zo goed beviel, besloot ik het roer om te gooien. Na een extra bijscholingscursus kattentrimmen bij het HKI en een module kattengedragstherapie vielen de kwartjes en besloot ik van de ene dag op de andere om kat,- huid, en vachtvriendelijk te gaan werken, een schot in de roos!

Ondertussen leer ik graag bij en bevind ik me meerdere keren per jaar in de schoolbanken om bij te leren over onderwerpen als kat, huid en vacht, gezondheid maar ook ondernemen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken, wil je meer informatie over mijn werkwijze of ben je benieuwd naar de tarieven? klik dan hier! Liever meteen persoonlijk contact? Bellen of appen mag ook naar dit nummer 06-12087911 of stuur een mailtje naar wendy@cats-only.nl

Wat doe ik nog meer?

Omdat ik niet alleen graag zelf bijleer maar ook mijn kennis wil delen was ik in 2016 medeoprichter van de kattentrimopleiding van het HuisdierKennisInstituut (HKI) waar ik zowel theorie als praktijklessen ben gaan geven.

In 2020 trok ik de stoute schoenen aan en zei het HKI gedag om tijd vrij te maken voor mijn eigen vakopleiding: ‘Kattentrimmen in de praktijk’ welke ik onder de naam van Cats Class organiseer. Naast deze vakopleiding voor kattentrimmers in de dop verzorg ik onder deze naam ook een bijscholing voor gevestigde kattentrimmers. Daarnaast schrijf ik met regelmaat artikelen voor vakbladen en tijdschriften.

Maar niet alleen voor de professional bied ik opleidingen aan, ook voor de eigenaar. Deze kan bij mij terecht voor een workshop: ‘Trim je eigen kat’ waarmee je 1 op 1 met mij aan de slag gaat om de vacht van jouw kat onder controle te houden.

En om nog meer kennis te verspreiden heb ik tot slot in 2019 een boek uitgebracht. ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ is de perfecte gids voor elke catlover! In het leuke 168 pagina’s dikke boek lees je alle noodzakelijke tips & tricks hoe je de vacht van jouw kat in topconditie houdt. Met een prachtige glans, zonder pijnlijke klitten. Deze complete handleiding voor elke kattenliefhebber helpt je van A tot Z naar een prachtvacht voor jouw kat! Inclusief handige stappenplannen én handige tips voor eerste hulp bij vachtproblemen van je kat! Het lekker leesbare boek is voorzien van mooie foto’s ter illustratie.

Benieuwd naar het boek? Download hier gratis de 1e 3 hoofdstukken!

Naast het trimmen ben ik zoals je hebt kunnen lezen ook nog erg actief in mijn kleinschalige kattenhotel. https://www.cats-only.nl/kattenhotel/ Bij ons logeren alle hotelgasten in eigen privé kamers, al dan niet met een eigen afgesloten kattentuin. Geen groepen katten of kleine hokjes dus bij ons. Maar ruime kamers, rust, persoonlijke aandacht, professionele zorg en Whats-app updates voor de baasjes.

Smaken de foto’s naar meer? Klik dan hier voor een virtuele 3d tour door het hotel.

Waar ben ik nog meer te vinden?

Je kunt me volgen op Facebook, Instagram of abonneer je op mijn YouTube kanaal waar ik regelmatig video’s plaats.